ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Σας κοινοποιούμε την εξουσιοδότηση που πρέπει να
συμπληρώσετε και να αποστείλετε στον οικείο Ιατρικό
Σύλλογο, ώστε όλοι οι Ιατρικοί Σύλλογοι μαζί να
προβούν σε διαπραγμάτευση και συμφωνία νέων όρων
συλλογικής σύμβασης με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Πατήστε εδώ

 

Επικοινωνήστε


 

banner privacy

 

 

Προσφορά Taseis Management για εφαρμογή ISO 9001

Μορφή pdf

Δημοφιλέστερα Άρθρα

10 02 2016 Συνάντηση με την ηγεσία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Αθήνα, 10/02/2016

Ενημερωτικό Σημείωμα


Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., εκπροσώπων της ΠΕΕΒΙ και εκπροσώπων της ΠΟΣΙΠΥ.
Διαπιστώσαμε ότι από πλευράς τους γίνεται άμεση προώθηση των συνταγογραφικών οδηγιών προς την ΗΔΙΚΑ προκειμένου να τύχουν εφαρμογής με σκοπό την περιστολή της προκλητής ζήτησης.
Για τα θέματα της ιατρικής επίσκεψης και της συμμετοχής των ασφαλισμένων σύμφωνα με τις τιμές των εξετάσεων πριν την πρόσφατη μείωση, ζήτησαν την έκφραση της πολιτικής βούλησης του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να τις εφαρμόσουν.
Εμείς επισημάναμε ότι δεν προτιθέμεθα σε καμία περίπτωση να δεχτούμε οποιαδήποτε ακύρωση του κλιμακωτού rebate και ζητήσαμε να μας γνωρίσουν τη διαδικασία αντίστροφου claw back της πολιτείας προς τους παρόχους στην περίπτωση που η ζήτηση μετά την εφαρμογή του rebate είναι κατώτερη του διατιθέμενου μηνιαία κλειστού προϋπολογισμού.
Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί έκτακτο διευρυμένο Δ.Σ. της ΠΟΣΙΠΥ με τα πρωτοβάθμια σωματεία,  για να αποφασιστούν οι  περαιτέρω ενέργειες μας και οι ενδεχόμενες κινητοποιήσεις μας, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκουμε άμεση συνάντηση με τα Υπουργεία Υγείας, Εργασίας και την ΗΔΙΚΑ για την άμεση νομοθέτηση των δεσμεύσεων τους.



Ο Πρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας
Θ. Χατζηπαναγιώτου                    Ι. Κλεινάκης


Αναζήτηση

Τελευταία Άρθρα

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 375 guests και κανένα μέλος

Designed and Developed by WebRely