ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Σας κοινοποιούμε την εξουσιοδότηση που πρέπει να
συμπληρώσετε και να αποστείλετε στον οικείο Ιατρικό
Σύλλογο, ώστε όλοι οι Ιατρικοί Σύλλογοι μαζί να
προβούν σε διαπραγμάτευση και συμφωνία νέων όρων
συλλογικής σύμβασης με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Πατήστε εδώ

 

Επικοινωνήστε


 

banner privacy

 

 

Προσφορά Taseis Management για εφαρμογή ISO 9001

Μορφή pdf

Δημοφιλέστερα Άρθρα

18 1 2017 Συνάντηση με κ. Μπερσίμη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ


Ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ κου Μπερσίμη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τα Προεδρεία της ΠΟΣΙΠΥ και της ΠΟΣΚΕ  την Τρίτη  17-1-17.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που μας έκανε ο κος Μπερσίμης:
1) Η διαδικασία του οριστικού ελέγχου συνεχίζεται κανονικά και οι πληρωμές των οφειλών του ΕΟΠΥΥ έχουν ομαλοποιηθεί ικανοποιητικά με δυνατότητα περαιτέρω βελτίωσης
2) Ως προς τα ληξιπρόθεσμα, συνεχίζεται η αποπληρωμή του Οίκου Ναύτου και ξεκινούν και οι πληρωμές του ΤΑΠ-ΟΤΕ και του τελευταίου διμήνου του ΟΠΑΔ.
3) Η υπέρβαση των δαπανών (claw back) του 2016, (χωρίς να μπορεί ακόμη να προσδιοριστεί το ακριβές ποσόν), θα καλυφθεί με την παρακράτηση των υποβολών  του Σεπτεμβρίου 2016 και του Ιουλίου 2017, (η κατάθεση ενημεροτήτων που ξεκίνησε για τον Σεπτέμβριο, γίνεται ακριβώς για την οριστικοποίηση αυτού, ώστε να ακολουθήσει η παρακράτησή του).
Σ’ αυτό το σημείο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για να επιτευχθεί η μείωση αυτή του claw back στους δύο μήνες, μας έκαναν από την αρχή του χρόνου  υποκοστολόγηση  και rebate της τάξης του 55% με αποτέλεσμα η συνολική ζημιά (τουλάχιστον όσον αφορά τα μικρά και μεσαία εργαστήρια)  να αγγίζει το 70%.
4) Η παρακράτηση του 10% λόγω του πρόχειρου λογιστικού ελέγχου από τις πληρωμές του ΕΟΠΥΥ κατά τα έτη 2012, 2013, 2014, και 2015,  θα χρησιμοποιηθεί για τον συμψηφισμό μέρους  του claw back που εναπομένει ακόμη (διότι δεν ήσαν επαρκείς οι παρακρατήσεις των μηνών που έγιναν μέχρι σήμερα).
5) Έχει οριστικοποιηθεί το μέτρο του διαχωρισμού των κωδικών και αναμένεται η σχετική ΥΑ, η οποία θα ισχύσει για τις δαπάνες του 2017.
6) Ευρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για την εφαρμογή του μέτρου της χρήσης κάρτας με ΡΙΝ για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας
Θ. Χατζηπαναγιώτου                    Σπ. Κραμποβίτης



Αναζήτηση

Τελευταία Άρθρα

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 139 guests και κανένα μέλος

Designed and Developed by WebRely