ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Σας κοινοποιούμε την εξουσιοδότηση που πρέπει να
συμπληρώσετε και να αποστείλετε στον οικείο Ιατρικό
Σύλλογο, ώστε όλοι οι Ιατρικοί Σύλλογοι μαζί να
προβούν σε διαπραγμάτευση και συμφωνία νέων όρων
συλλογικής σύμβασης με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Πατήστε εδώ

 

Επικοινωνήστε


 

banner privacy

 

 

Προσφορά Taseis Management για εφαρμογή ISO 9001

Μορφή pdf

Δημοφιλέστερα Άρθρα

01/02/2017 - Προσφορά της εταιρείας Apollo

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΣΙΠΥ



Η εταιρία Apollo παρακολουθώντας τις Διεθνής Εξελίξεις της Ψηφιακής Υγείας (e-heath), και  διαβλέποντας τις σύγχρονες ανάγκες τόσο των Ιατρών όσο και των Ασθενών, εξασφάλισε μία μοναδική προσφορά για όλα τα μέλη της ΠΟΣΙΠΥ.

Με την αγορά της ετήσιας συνδρομής της Υπηρεσίας MyΗealthAngels θα προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ, σε κάθε μέλος της Ιατρό, η δυνατότητα να διαθέσει προς Όλους τους Ασθενείς του και για ένα έτος, από ένα Ψηφιακό Βιβλιάριο Υγείας.

Το Ψηφιακό Βιβλιάριο Υγείας προσφέρει Στον Ασθενή τα ακόλουθα:

·         Ο Ασθενής κατέχει το δικό του Ψηφιακό Βιβλιάριο Υγείας με όλα του τα δεδομένα μαζεμένα και   οργανωμένα.

o    Το Ψηφιακό Βιβλιάριο Υγείας είναι συνεπές, διότι τα δεδομένα καταγράφονται με ολοκληρωμένο τρόπο και ενημερώνεται διαρκώς.

o    Έχει άμεση εξυπηρέτηση και αύξηση της ποιότητας περίθαλψης, αποφεύγοντας, τις καθυστερήσεις και τα λάθη.

·         Την δυνατότητα να είναι σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τον ιατρό του

·         Δεν χρειάζεται να «κουβαλάει» τον Ιατρικό Φάκελο του, αφού το Ψηφιακό Βιβλιάριο Υγείας είναι πάντα διαθέσιμο από το Internet.


·         Το Ψηφιακό Βιβλιάριο Υγείας διατηρείται: Δεν φθείρεται από το χρόνο, δεν αλλοιώνεται και τα Ιατρικά Δεδομένα που περιέχει, είναι πάντοτε σε σωστή σειρά (χρονολογική ή άλλη). Επιπλέον υπάρχει Αυτόματη κοινοποίηση για εργαστηριακά αποτελέσματα του ασθενή, με ειδοποίηση από το σύστημα.

·
Δυνατότητα για αυτόματη ενημέρωση του Ψηφιακού Βιβλιαρίου Υγείας του Ασθενή με ιατρικά δεδομένα από τον Ιατρό του.

·         Δυνατότητα ενημέρωσης  του Ψηφιακού Βιβλιαρίου Υγείας από τον ίδιο τον Ασθενή! Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς δίνει την ευκαιρία σε Ασθενείς με χρόνιες Παθήσεις (Διαβήτη, Αρτηριακή Υπέρταση κλπ), να καταχωρούν οι ίδιοι τις μετρήσεις που παίρνουν (πχ σάκχαρο, πίεση κλπ), με αποτέλεσμα να δημιουργούν ένα αρχείο ‘πορείας’ και ‘εξέλιξης’!

Το MyHealthAngels είναι μία Πρωτοποριακή Διαδικτυακή Πλατφόρμα Παροχής Υπηρεσιών Υγείας,  η οποία θα βοηθήσει τα μέλη της ΠΟΣΙΠΥ να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα τους,  μέσω της  αξιοποίησης των Ψηφιακών Υπηρεσιών Υγείας Προστιθέμενης Αξίας, που προσφέρει!

Για σένα τον Ιατρό, προσφέρει:

·        Αξιοποίηση του Υπάρχοντος Πελατολογίου (Ασθενών) σου, με δυνατότητα μεταφοράς των παλαιών δημογραφικών  στοιχείων των Ασθενών σου.

·         Πλήρη  διαχείριση του Ιατρείου σου ή της Ιατρικής Εταιρίας σου, με ασφάλεια και ευελιξία στο διαδίκτυο (Internet), σε όλες τις συσκευές και χωρίς εγκατάσταση.


·         Αλληλεπίδραση με τους Ασθενείς σου: δημιουργεί ένα νέο ψηφιακό κανάλι επικοινωνίας μεταξύ εσένα του Ιατρού και των Ασθενών, τηρώντας παράλληλα τους κανόνες της ιατρικής δεοντολογίας και της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων, που δημιουργεί και βελτιώνει τη σχέση Ιατρού Ασθενή.

·         Σύνδεση με την e-συνταγογράφηση της ΗΔΙΚΑ. Εσύ ο ιατρός συνταγογραφείς μόνο σε ένα σύστημα!

·        Αυτόματη κοινοποίηση προς εσένα τον Ιατρό για τα εργαστηριακά αποτελέσματα του Ασθενή σου με αυτόματη ειδοποίηση.

·         Δυνατότητα τα τελικά αποτελέσματα των εξετάσεων να ενημερώνουν αυτόματα τους κλινικούς  σου φακέλους, αλλά και το Ψηφιακό Βιβλιάριο Υγείας του Ασθενούς σου (σε συνεργαζόμενους φορείς υγείας),

·         Είναι της επιλογή σου ποια αποτελέσματα, εξετάσεις θα βλέπει ο ασθενής,

·         Ηλεκτρονικό Κλινικό Φάκελο (CHR - Clinical Health Record) για την ορθή οργάνωση του Ιατρείου Σου, με την παροχή του πιο ολοκληρωμένου και σύγχρονου  Κλινικού Φακέλου Υγείας: Πλήρης και  Εύκολος στη χρήση, για γρήγορη και αποτελεσματική εξαγωγή κλινικών συμπερασμάτων για το παρελθόν, παρόν και μέλλον του ασθενή.

o    Παρέχει υπηρεσίες όπως: διαγνώσεις, επισκέψεις, ιατρικές σημειώσεις, μετρήσεις, ιστορικό, ραντεβού, φάρμακα, παραπεμπτικά, , περιστατικά, επεμβάσεις, κ. ά.

o    Γρήγορη και ασφαλής αποθήκευση με δυνατότητα ανάκλησης των δεδομένων, άρα κέρδος χρόνου στην αναζήτηση και συμπλήρωση στοιχείων.

·        Ψηφιακό Βιβλιάριο Υγείας (PHR - Personal Health Record) για τους Ασθενείς σου, για την διαχείριση των προσωπικών ιατρικών δεδομένων τους. Ο Ασθενής σου απαλλάσσεται από το να προσκομίζει συνέχεια πακέτα εξετάσεων, να τα έχει στην σωστή σειρά (χρονολογική ή άλλη), εξαλείφοντας παράλληλα τον κίνδυνο να χαθούν ή να αλλοιωθούν τα στοιχεία από τη χρήση ή τη φθορά του χρόνου. Μία νέα προσφορά προς τον Ασθενή Σου!

·         Μια μοναδική προσέγγιση για  τον διαμοιρασμό ιατρικών δεδομένων μεταξύ εσού και των Ασθενών σου. Οι Ιατροί και οι Ασθενείς μπορούν μέσω της πλατφόρμας να ανταλλάσουν πληροφορίες. Ο Ασθενής είναι σε συνεργασία μαζί σου, και με αυτόν τον τρόπο βοηθάς τον Ασθενή σου να είναι πάντα « συντονισμένος» με τον Γιατρό του.

·         Παραπομπή σε άλλον Ιατρό ή Εργαστήριο: το σύστημα παράγει παραπεμπτικά για χρήση σε άλλους Ιατρούς ή Παρόχους Υγείας.

·         Συνεχείς αναβαθμίσεις των λειτουργιών που είναι άμεσα διαθέσιμες σε Εσένα, χωρίς να χρειάζεται να σταματάς τις καθημερινές δραστηριότητές σου (4 φορές το χρόνο).

·         Συλλέγει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας, την προληπτική ιατρική, την εκγύμναση και την διατροφή από τους ασθενείς σου.

·         Υποστηρίζει ενέργειες για την προαγωγή της υγείας των Ασθενών, δίνοντας αντισταθμιστικά οφέλη & κίνητρα για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη παρακολούθηση των παθήσεων τους.

·       Ασφάλεια στην μεταφορά και την αποθήκευση των ιατρικών δεδομένων  με την χρήση Ισχυρού και Πολύπλοκου Συστήματος  Κρυπτογράφησης. Επιπροσθέτως οι λογαριασμοί και οι ‘κινήσεις’, καταγράφονται και αποθηκεύονται ξεχωριστά, ώστε να επιτευχθεί μεγιστοποίηση της Ασφάλειας.

·         Διεθνή Πρότυπα στον τομέα της τεχνολογίας και της ιατρικής πληροφορίας. Το σύστημα είναι βασισμένο σε διεθνή πρότυπα και είναι πάντοτε ενημερωμένο σε όλο το φάσμα των Ελληνικών και διεθνών ιατρικών κωδικοποιήσεων (πχ ICD-10).

Οι Υπηρεσίες της Πλατφόρμας  ‘MyHealthAngels’ παρέχονται μέσω του Internet (απλά με την χρήστη ενός Browser όπως Firefox ή Chrome) από ένα Κεντρικοποιημένο Πληροφοριακό Σύστημα, χωρίς την ανάγκη κάποιας τοπικής εγκατάστασης Λογισμικού και μπορούν να αξιοποιηθούν Χωρίς Περιορισμούς,  ανεξαρτήτως Γεωγραφικής Περιοχής και Συσκευής (H/Y ή Mobile) .

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την Πρωτοποριακή Πλατφόρμα MyHealthAngels, παρακαλούμε συμπληρώστε την Φόρμα Ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 210-7489200








Αναζήτηση

Τελευταία Άρθρα

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 153 guests και κανένα μέλος

Designed and Developed by WebRely