Πλατφόρμα εγγραφής ιατρών-μελών του ΙΣΑ για την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων με τον ΕΟΠΥΥ

 


ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Σας κοινοποιούμε την εξουσιοδότηση που πρέπει να
συμπληρώσετε και να αποστείλετε στον οικείο Ιατρικό
Σύλλογο, ώστε όλοι οι Ιατρικοί Σύλλογοι μαζί να
προβούν σε διαπραγμάτευση και συμφωνία νέων όρων
συλλογικής σύμβασης με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Πατήστε εδώ

 

Επικοινωνήστε


 

banner privacy

 

 

Προσφορά Taseis Management για εφαρμογή ISO 9001

Μορφή pdf

Δημοφιλέστερα Άρθρα

06 10 2012 Έκτακτη Ανακοίνωση για Αναστολή της επίσχεσης παροχής υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

 

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας (Π.Ο.Σ.Ι.Π.Υ)

   α) Πανελλήνια Ένωση Εργαστηριακών  Γιατρών

       Βιοπαθολόγων – Κυτταρολόγων – Παθολογοανατόμων

   β) Σύνδεσμος Ελλήνων Ιδιωτών Πυρηνικών Ιατρών

   γ) Πανελλήνια Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών  Ακτινολόγων

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων  ( ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ. )

Πανελλήνια  Ένωση  Ιδιωτικών  Φορέων  Πρωτοβάθμιας  Υγείας (Π.Ε.Ι.Φ.Π.Υ.)

Ένωση Ιατρών  - Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ( ΕΝ.Ι.-Ε.Ο.Π.Υ.Υ. )

Αθήνα,  06/10/2012

Έκτακτη Ανακοίνωση


 

   Μετά την έκτακτη συνεδρίαση  της  συντονιστικής  επιτροπής  των ιατρικών διαγνωστικών κέντρων, ιατρικών εργαστηρίων και κλινικών ιατρών, συμβεβλημένων με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., αποφασίσαμε την αναστολή για μια εβδομάδα, της επίσχεσης παροχής ιατρικών υπηρεσιών στους ασφαλισμένους του Οργανισμού, που είχαμε εξαγγείλει για την προσεχή Δευτέρα 08/10/2012.
   Ο λόγος που οδηγηθήκαμε στη λήψη αυτής της απόφασης, ήταν η δέσμευση του Υπουργού Οικονομικών προς τους εκπροσώπους των τεσσάρων  εισηγμένων  εταιρειών στο χώρο της υγείας, μελών του Συνδέσμου Ελληνικών Κλινικών ( Σ.Ε.Κ. ) για: α ) άμεση πληρωμή εντός της ερχόμενης εβδομάδος των απαιτήσεων μας που αφορούν τον μήνα Μάιο, β) την έκτακτη επιχορήγηση του Οργανισμού με 150 εκατ. Ευρώ και αποπληρωμής  ενός έως δύο μηνών  απαιτήσεων μας έως τα τέλη τρέχοντος έτους, γ) συμψηφισμό χρεών με ασφαλιστικές εισφορές και φόρους και δ) την άμεση καταβολή των παλαιών χρεών με τη δόση των 31,5 δις ευρώ που επίκειται να λάβει η χώρα.
   Θεωρούμε θετική την εμπλοκή του Υπουργού Οικονομικών στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί, πλην όμως δεν μπορούμε να περιμένουμε περισσότερο από μία εβδομάδα για την υλοποίηση της πρώτης δέσμευσης που αφορά την καταβολή των οφειλών του μηνός Μαΐου προς όλους τους παρόχους ιατρικών υπηρεσιών.
Παράλληλα, αναμένουμε τη σταδιακή υλοποίηση και των υπόλοιπων δεσμεύσεων του, ευελπιστώντας ότι οι εμπλεκόμενοι φορείς (Υπουργείο Οικονομικών, Υπουργείο  Υγείας και Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) θα λειτουργήσουν άμεσα και αποτελεσματικά.
   Συγχρόνως , ζητούμε την άμεση συνάντηση όλων των παρόχων  υπηρεσιών Υγείας με τον Υπουργό Οικονομικών για την αντιμετώπιση όλων των υπολοίπων αιτημάτων μας, τα οποία αφορούν αφ’ ενός  μεν  το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής του συνόλου των απαιτήσεων μας, αφετέρου δε  το δομικό επανασχεδιασμό και  την  αύξηση  του  προϋπολογισμού του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.,  βάσει των διεθνών προτύπων και  των πραγματικών αναγκών των ασφαλισμένων.
    Αναγνωρίζουμε τη δύσκολη οικονομική συγκυρία  για τη χώρα και τον Υπουργό Οικονομικών. Στηρίζουμε τον Οργανισμό ( Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ) , δεν εκβιάζουμε με τις πλάτες των ασφαλισμένων και ευελπιστούμε ότι η υπεύθυνη στάση μας, θα εκτιμηθεί τόσο από το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, όσο και από την Ελληνική κοινωνία.
   Κλείνοντας, ζητούμε την κατανόηση των μελών μας για την προσωρινή αναστολή της επίσχεσης που αποφασίσαμε  και τους καλούμε να παραμείνουν σε αγωνιστική ετοιμότητα για τις επόμενες ενέργειες μας, που μπορούν να προκύψουν από ενδεχόμενη αθέτηση των κυβερνητικών δεσμεύσεων.
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

Αναζήτηση

Τελευταία Άρθρα

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 245 guests και κανένα μέλος

Designed and Developed by WebRely