Ο ΙΣΑ καλεί τα μέλη του να τον εξουσιοδοτήσουν για να προβεί σε καταγγελία της Σύμβασης για την εκτέλεση παρακλινικών εξετάσεων με τον ΕΟΠΥΥ
και τη διαπραγμάτευση νέας συλλογικής σύμβασης.

Πατήστε ΕΔΩ


 

banner privacy

 

 

Προσφορά Taseis Management για εφαρμογή ISO 9001

Μορφή pdf

Δημοφιλέστερα Άρθρα

7 7 2021 Ζητείται Βιοπαθολόγος στην Αθήνα ως επιστημονικός υπεύθυνος

ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ζητείται ως επιστημονικός υπεύθυνος σε μικροβιολογικό εργαστήριο στο κέντρο της  Αθήνα, 3ωρη πρωινή απασχόληση. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

19 5 2021 Ζητείται ιατρός Βιοπαθολόγος για συνεργασία στο Καρπενήσι

Αναζητείται από εταιρεία για συνεργασία στο Καρπενήσι:
Ιατρός Μικροβιολόγος-Βιοπαθολόγος
Προσφέρονται:
•    Εξαιρετικά υψηλές αποδοχές
•    Προοπτική εξέλιξης
•    Άριστο Επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας
•    Εξοπλισμός σύγχρονης τεχνολογίας
Ο υποψήφιος πρέπει να διαθέτει:
•    Άδεια άσκησης επαγγέλματος
•    Φιλοδοξία και ευσυνειδησία
•    Ιατρική Δεοντολογία
•    Αγάπη για τον ασθενή
Η εταιρεία απασχολώντας πλέον των 200 εξειδικευμένων ιατρών επενδύει στην οικονομική, επαγγελματική και επιστημονική ανέλιξή τους.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο ΙΑΤΡΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ-ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ.

28 4 2021 Ζητείται μικροβιολόγος και ακτινολόγος από εργαστήριο στα Κάτω Πετράλωνα

Σε νέο διαγνωστικό κέντρο στη περιοχή Κάτω Πετράλωνα ζητείται ιατρός μικροβιολόγος-βιοπαθολόγος και ιατρός ακτινολόγος για κάλυψη τμήματος υπερήχων
αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

16 4 2021 Ζητείται ιατρός Ακτινολόγος στην Κρήτη

ΖΗΤΕΙΤΑΙ  ιατρός ακτινολόγος απο απεικονιστικό εργαστήριο στην Κρήτη με ετήσιες απολαβές 60000.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6943606120

29 9 2020 Ζητείται μικροβιολόγος στον Νέο Κόσμο

Διαγνωστικό Κέντρο στο Νέο  Κόσμο αναζητά συνεργασία με Μικροβιολόγο Ιατρό για 4ωρη απογευματινή εργασία.
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλώ να στείλετε  βιογραφικό σημείωμα στο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
 κ. Σαμαράς

21 9 2020 Ζητείται βιοπαθολόγος για 4ωρη εργασία

O Όμιλος Εταιρειών Υγείας, ΝΕΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, αναζητά συνεργασία με Ιατρό Βιοπαθολόγο για 4ωρη απογευματινή εργασία .

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, παρακαλώ επικοινωνήστε με βιογραφικό σημείωμα στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλεφωνικά  στο 6932 376603 .

(Κος Παπουτσόπουλος Β.)

22 6 2020 Πωλείται αιματολογικός αναλυτής

ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ πωλείται αιματολογικός αναλυτής Medonic CA 530 σε άριστη κατάσταση. Προσφέρονται δωρεάν αντιδραστήρια ισότονο και λυτικό διάλυμμα, λόγω πρόσφατης αγοράς.Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944863657. Ώρες επικοινωνίας: 6-9 μμ.

9 6 2020 Ζητείται Βιοπαθολόγος/Μικροβιολόγος ως συνεργάτης (Αθήνα)

Ζητείται Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος ως συνεργάτης ή συνέταιρος για συμμετοχή σε προς ίδρυση Διαγνωστικού-Μικροβιολογικού Ιατρείου στο κέντρο της Αθήνας. Το Ιατρείο έχει ως σκοπό να λειτουργεί σύμφωνα με νέα, σύγχρονα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας, και να παρέχει υψηλών προδιαγραφών ιατρικές υπηρεσίες. Με βάση το σκοπό, δομήθηκε λεπτομερές επενδυτικό πλάνο με έμφαση στην υλικοτεχνική υποδομή, το στοχευμένο πελατολόγιο και το χώρο-σημείο λειτουργίας.
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

4 6 2020 Ζητείται Μικροβιολόγος/Βιοπαθολόγος στην Κύπρο

Το ΧΗΜΕΙΟ Α.ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ στην Λάρνακα , ζητά να προσλάβει Ιατρό με ειδικότητα στην Μικροβιολογία/Βιοπαθολογια, για την θέση του επιστημονικού υπεύθυνου του εργαστηρίου.
Προσφέρεται πολύ ελκυστικό πακέτο απολαβών .
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.; και μέσω τηλεφώνου στο  +357 99648133.

22 5 2020 Ζητείται βιοπαθολόγος στην Πάρο

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΣΕ  ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ ) ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΠΑΡΟΥ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6974026060

11 7 2019 Πώληση εξοπλισμού

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ : IMMULITE 100 ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟΣ, ΠΡΟΘΡΟΜΒΙΝΟΜΕΤΡΟ TECO ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΚΛΙΒΑΝΟΣ  ΜΕΜΜΕRΤ, ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΖΕΙSS, JOHKO ΑΝΑΛΥΤΗΣ Κ/Να, HUMAN ΑΝΑΛΥΤΗΣ Κ/Na, LIASYS ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΣ, ΕΠΙΠΛΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΣΕ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΜΠΟΡΝΤΩ  ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΟΛΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 6948780325

28 6 2019 Πώληση πυρηνικού εργαστηρίου

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σύγχρονο πυρηνικό εργαστήριο στη Καλαμάτα με σταθερή πελατεία, λόγω μετοίκησης στο εξωτερικό.
Απαρτίζεται απο τρία τμήματα: (α) τμήμα απεικόνισης με δικέφαλη γ-camera GE MILLENIUM MG, (β) τμήμα μέτρησης οστικής πυκνότητος και ανάλυσης σύστασης σώματος με GE LUNAR PRODIGY PRIMO, (γ) τμήμα RIA /IRMA με εξακάναλο γ-counter STRATEC Γερμανίας. Όλος ο εξοπλισμός βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ : 6944-244.355, mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., facebook:  Σύγχρονο πυρηνικό εργαστήριο-Πυρήνας.

22 4 2019 Ζητείται συνέταιρος για ίδρυση διαγνωστικού εργαστηρίου

Διαθέτω  Roche Elecsys e411 , Roche Integra 400plus, Sysmex XT 200i , Sysmex UF-100i , Memmert INB 200 , Μηχάνημα προσδιορισμού ΙΝΡ κλπ , Μικροσκόπια, φυγοκέντρους , πρόγραμμα διαχείρησης Εργαστηρίου , καρέκλα αιμοληψίας και γυναικολογικό  boom  και όλη την επίπλωση Εργαστηρίου ,όλα σε άριστη κατάσταση.
Ζητώ συνέταιρο Ιατρό Μικροβιολόγο στην Αθήνα και Πειραιά ίδρυση Πολυιατρείου ή Διαγνωστικού Κέντρου.

E-mail επικοινωνίας : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2 4 2019 Ζητείται βιοπαθολόγος στην Κάλυμνο

ΑΓΓΕΛΙΑ
Ζητείται ιατρός Βιοπαθολόγος- μικροβιολόγος ως επιστημονικός συνεργάτης  σε ιδιωτικό εργαστήριο (πλήρως εξοπλισμένο) στο νησί της Καλύμνου – Δωδεκάνησα , με αμοιβή 2000 ευρώ (καθαρός μισθός), ωράριο εργασίας από Δευτέρα έως και Παρασκευή  από 07:00 π.μ. -14:00 μ.μ.

Πληροφορίες κα Καλικατζάρου 6972253277, 6945704019, 2243023111

4 3 2019 Ζητείται Βιοπαθολόγος στην Καλαμάτα

Ζητείται  Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος για μόνιμη απασχόληση σε κορυφαίο Ιατρικό διαγνωστικό κέντρο στην Καλαμάτα.
Προφίλ Υποψηφίου(ας):
•    Πτυχίο Πανεπιστημίου
•    Τίτλος ιατρικής ειδικότητας
•    Μεθοδικότητα, συνέπεια, μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια.
•    Ευχάριστη επικοινωνιακή προσωπικότητα
•    Δυναμική και ευχάριστη προσωπικότητα, ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας.
•    Καλή γνώση χειρισμού Η/Υ
•    Έναρξη εργασίας: Άμεσα
Περιβάλλον Εργασίας / Αποδοχές: Η εταιρία προσφέρει εξαιρετικό πακέτο αποδοχών σε ένα υπερσύγχρονο Ιατρικό κέντρο, με πρότυπο περιβάλλον εργασίας. Ο/Η ιατρός πλαισιώνεται από εξαιρετική ομάδα συνεργατών.
Αποστολή βιογραφικών: Αποστολή βιογραφικών στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

4 12 2018 Ζητείται ιατρός Βιοπαθολόγος

Ζητείται ιατρός Βιοπαθολόγος- μικροβιολόγος ως επιστημονικός συνεργάτης  σε ιδιωτικό εργαστήριο (πλήρως εξοπλισμένο) στο νησί της Καλύμνου – Δωδεκάνησα , με αμοιβή 2000 ευρώ (καθαρός μισθός), ωράριο εργασίας από Δευτέρα έως και Παρασκευή  από 07:00 π.μ. -14:00 μ.μ.
Πληροφορίες κα Καλικατζάρου 6972253277, κ. Σισωής 6945034070

5 3 2018 Ζητείται επιστημονικά υπεύθυνος στην Αρκαδία

Ιατρός Μικροβιολόγος ζητείται ως επιστημονικά υπεύθυνος σε διαγνωστικό κέντρο στην Περιφέρεια Αρκαδίας,τηλέφωνο επικοινωνίας 6977671700, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

4 10 2017 Πώληση εξοπλισμού

Πώληση των κατωτέρω ιατρικών μηχανημάτων  :
1) Βιοχημικός Αναλυτής Ιρλανδίας SAPHIRE 350
2) Προθρομβινόμετρο DIAC/220m C4 combi DIALAB Αυστρίας , ημιαυτόματος αναλυτής πηκτικότητας
3) BRIO 2 ELISA OPEN SYSTEM (MERIDIAN HEALTHNESS ) Ορμονολογικός αναλυτής
4) Sysmex Xs 1000 L ROCHE

Πληροφορίες:  Θεόδωρος Γεωργακόπουλος  τηλ  210 3816470

Σελίδα 1 από 3

Αναζήτηση

Τελευταία Άρθρα

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 402 guests και κανένα μέλος

Designed and Developed by WebRely