Ο ΙΣΑ καλεί τα μέλη του να τον εξουσιοδοτήσουν για να προβεί σε καταγγελία της Σύμβασης για την εκτέλεση παρακλινικών εξετάσεων με τον ΕΟΠΥΥ
και τη διαπραγμάτευση νέας συλλογικής σύμβασης.

Πατήστε ΕΔΩ


 

banner privacy

 

Προσφορά Taseis Management για εφαρμογή ISO 9001

Μορφή pdf

Δημοφιλέστερα Άρθρα

19 10 2017 Πως γίνονται οι συμψηφισμοί;

Αθήνα, 19/10/2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


Για να βρεθούν τα ποσά που είτε οφείλουν τα διαγνωστικά εργαστήρια στον ΕΟΠΥΥ, είτε οφείλει ο ΕΟΠΥΥ στους παρόχους, θα πρέπει να ακολουθηθούν τα παρακάτω βήματα :
1)    Στην Ενημέρωση Συναλλασσομένων υπάρχει ανηρτημένη η «Καρτέλα οφειλόμενων ποσών αυτόματης επιστροφής (claw back) και ποσών επιστροφής (rebate) 2013-2015».
2)    Στη στήλη ΥΠΟΛΟΙΠΟ που υπάρχει σε αυτήν την καρτέλα, θα πρέπει να προστεθούν τα ποσά αυτής της στήλης μεταξύ τους και το άθροισμα αυτό θα κάνει το ποσό    Χ.
3)    Στο e-ΔΑΠΥ (εκεί που καταχωρούμε τα παραπεμπτικά) , δημιουργήθηκε καινούργιο κουμπί Συμψ. Οφειλών 12-15, όπου πατώντας σε αυτό, εμφανίζεται η Κατάσταση οφειλών 12-15 και ως ποσό Ψ θα ορίσουμε το ΣΥΝ.ΥΠΟΛ.ΟΦΕΙΛΗΣ.
4)    Για να υπολογίσουμε το ποσό της οφειλής (είτε της δικής μας προς τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., είτε το αντίστροφο), θα πρέπει από το ποσό Χ να αφαιρέσουμε το ποσό Ψ.
Α) Αν το αποτέλεσμα της πιο πάνω αφαίρεσης είναι θετικό, σημαίνει ότι ο πάροχος συνεχίζει να οφείλει στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., το ποσό που προκύπτει.
Β) Αν το αποτέλεσμα της πιο πάνω αφαίρεσης είναι αρνητικό, σημαίνει ότι ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. οφείλει στον πάροχο το ποσό που προκύπτει.

Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας
Θ. Χατζηπαναγιώτου                    Σπ. Κραμποβίτης

Αναζήτηση

Τελευταία Άρθρα

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 695 επισκέπτες και κανένα μέλος

Designed and Developed by WebRely