ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Σας κοινοποιούμε την εξουσιοδότηση που πρέπει να
συμπληρώσετε και να αποστείλετε στον οικείο Ιατρικό
Σύλλογο, ώστε όλοι οι Ιατρικοί Σύλλογοι μαζί να
προβούν σε διαπραγμάτευση και συμφωνία νέων όρων
συλλογικής σύμβασης με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Πατήστε εδώ

 

Επικοινωνήστε


 

banner privacy

 

 

Προσφορά Taseis Management για εφαρμογή ISO 9001

Μορφή pdf

Δημοφιλέστερα Άρθρα

13 3 2018 Επιστολή του Προέδρου της ΠΕΕΒΙ για τις εκλογές της ΠΕΕΒΙ


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΕΒΙ


Αγαπητοί συνάδελφοι

Το προσεχές Σάββατο στις 17 Μαρτίου στις 10 το πρωί στα γραφεία του ΙΣΑ, έχει ορισθεί να γίνει η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΠΕΕΒΙ.

Άλλη μια βαρετή ημέρα ψυχοθεραπείας όπου ορισμένοι «θα φάνε πάλι τα μουστάκια τους»;;;
ΟΧΙ, δεν είναι έτσι.

Τα 2000 περίπου μικρά και μεσαία εργαστήρια προσπαθούν να λειτουργήσουν χρησιμοποιώντας  ατομικά, το καθένα από αυτά, όποια μέσα διαθέτει, όπως η προσωπική επαφή του γιατρού, η ατομική του οργάνωση, η δικτύωσή του με άλλες δομές ( Medisyn, Iatrica, OHA…) κλπ.

Όμως το περιβάλλον μέσα στο οποίο εργαζόμαστε, διαμορφώνεται από  τα κέντρα εξουσίας και αποφάσεων (Κυβέρνηση, ΕΟΠΥΥ, Δικαστήρια).
Σε αυτό το σημείο, έρχονται τα διάφορα συνδικαλιστικά όργανα (ΠΕΕΒΙ, ΠΟΣΙΠΥ, ΠΑΣΙΔΙΚ, Ενώσεις Κλινικών,  Επιστημόνων μη γιατρών  κλπ) και πιέζουν προκειμένου να διαμορφωθούν οι συνθήκες εκείνες που θα ευνοήσουν τον ποιο (συνδικαλιστικά)  ικανό και ισχυρό κλάδο.

Από αυτή την σκοπιά, ανάλογα με τον βαθμό πίεσης που ασκεί ο κάθε κλάδος, και την  αποτελεσματικότητα που θα έχουν οι πιέσεις του,  θα διαμορφωθούν και οι πλέον κατάλληλες συνθήκες ανάπτυξης του εκπροσωπούμενου κλάδου.

Επομένως η αδιαφορία και η εγκατάλειψη της μιας πλευράς (οι Μικροί) θα αφήσει ελεύθερο το πεδίο για να το καταλάβει και να προωθήσει τα δικά της συμφέροντα η άλλη πλευρά (οι Μεγάλοι).

Αυτός είναι ο λόγος που μια ισχυρή ΠΕΕΒΙ (και ΠΟΣΙΠΥ) θα αποτελέσει παράγοντα, αφ’ ενός μεν ανάσχεσης των συμφερόντων άλλων κλάδων (όπως άλλες ειδικότητες, άλλοι επιστήμονες μη γιατροί, επιχειρηματίες κλπ),   αφ’ ετέρου δε  δημιουργίας ευνοϊκών συνθηκών για την υγιή και ορθολογική  ανάπτυξη των εργαστηρίων μας.

Να είστε ΟΛΟΙ εκεί
Η παρουσία σας είναι καθοριστική
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΕΒΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ.


Ο Πρόεδρος
Σπύρος Κραμποβίτης

Αναζήτηση

Τελευταία Άρθρα

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 301 guests και κανένα μέλος

Designed and Developed by WebRely