Ο ΙΣΑ καλεί τα μέλη του να τον εξουσιοδοτήσουν για να προβεί σε καταγγελία της Σύμβασης για την εκτέλεση παρακλινικών εξετάσεων με τον ΕΟΠΥΥ
και τη διαπραγμάτευση νέας συλλογικής σύμβασης.

Πατήστε ΕΔΩ


 

banner privacy

 

Προσφορά Taseis Management για εφαρμογή ISO 9001

Μορφή pdf

Δημοφιλέστερα Άρθρα

3 11 2018 Αποστολή στοιχείων από αξονικές, μαγνητικές τομογραφίες και μαστογραφίες στον ΕΟΠΥΥ

Αθήνα, 03/11/2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Όπως γνωρίζετε στη σύμβαση που έχουμε υπογράψει για την παροχή υπηρεσιών στον ΕΟΠΥΥ, όλα τα διαγνωστικά εργαστήρια που εκτελούν απεικονιστικές εξετάσεις πρέπει να τηρούν αρχείο Διαχείρισης και Αποθήκευσης των εικόνων τους. Για τον λόγο αυτό και με βάση το αίτημα του ΕΟΠΥΥ για αποστολή αρχείων - εικόνων Αξονικών και Μαγνητικών Τομογραφιών και Μαστογραφιών από 15/03/2018 -30/03/2018  έγινε σύσκεψη παρουσία του Προέδρου του Οργανισμού κ. Μπερσίμη, όπου συζητήθηκαν πρακτικά θέματα που αφορούν τον τρόπο αποστολής των στοιχείων αυτών καθώς και το είδος των αρχείων που θα περιλαμβάνουν.
Επίσης προκειμένου να προετοιμαστούμε γι’ αυτήν την νέα απαίτηση συζητήθηκε και η χρονική παράταση της υποβολής για τα μέλη μας.
Την προσεχή εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση όπου θα οριστικοποιηθεί η μεθοδος της αποστολής των στοιχείων και ό,τι άλλο πρόσφορο μέτρο μπορεί να μας διευκολύνει και παράλληλα να εξυπηρετεί τον ΕΟΠΥΥ στο ελεγκτικό του έργο.
Θα είμαστε σε συνεχή ενημέρωση για ό,τι νεότερο.                 Ο  Πρόεδρος                                                Ο Γ. Γραμματέας
              Θ.  Χατζηπαναγιώτου                                            Σ.  Κραμποβίτης

Αναζήτηση

Τελευταία Άρθρα

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 126 επισκέπτες και κανένα μέλος

Designed and Developed by WebRely