Πλατφόρμα εγγραφής ιατρών-μελών του ΙΣΑ για την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων με τον ΕΟΠΥΥ

 


ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Σας κοινοποιούμε την εξουσιοδότηση που πρέπει να
συμπληρώσετε και να αποστείλετε στον οικείο Ιατρικό
Σύλλογο, ώστε όλοι οι Ιατρικοί Σύλλογοι μαζί να
προβούν σε διαπραγμάτευση και συμφωνία νέων όρων
συλλογικής σύμβασης με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Πατήστε εδώ

 

Επικοινωνήστε


 

banner privacy

 

 

Προσφορά Taseis Management για εφαρμογή ISO 9001

Μορφή pdf

Δημοφιλέστερα Άρθρα

06 06 2012 Διεκδίκηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των αφαλιστικών ταμείων

 

Αθήνα, 06/06/2012

 

Διεκδίκηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ασφαλιστικών ταμείων

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

   Όπως σας είχαμε ενημερώσει ασχοληθήκαμε συστηματικά με το ζήτημα των αγωγών των μελών μας για τις οφειλές των ασφαλιστικών ταμείων.

Αναλύσαμε τις δυνατότητες και το συνολικό κόστος που θα προκύψει για τον καθένα σας από τις προσφορές των δικηγορικών γραφείων που θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε.

Η πρόταση μας είναι ξεκάθαρη.. Δεν είναι δυνατόν μετά τόση καθυστέρηση και ενδεχόμενο κούρεμα των απαιτήσεων μας να αναλάβουμε και επιπλέον δαπάνη προς τον υπεύθυνο νομικό της τάξεως του 5% ή ακόμη και λιγότερο. (Σε διεκδικούμενο ποσό 100.000.000 ευρώ που είναι μέρος των απαιτήσεων μας η αμοιβή του δικηγόρου θα έφτανε τα 5.000.000 ευρώ).

Δεν μας περισσεύουν.

   Ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας και θα προσφέρει νομική βοήθεια στα μέλη του. Το νομικό τμήμα του Ι.Σ.Α είναι απόλυτα ικανό και έμπειρο για να φέρει σε πέρας αυτή τη διεκδίκηση.

   Σε προφορική επικοινωνία του Γεν. Γραμματέα κου Κλεινάκη με την Πρόεδρο του Ι.Σ.Π. κα Βαρβάρα Ανεμοδουρά διαπιστώθηκε συμφωνία ως προς την άποψη του να υπάρξει θεσμική διεκδίκηση των οφειλομένων για όλους τους συναδέλφους μέσω των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας στην οποία και ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά θα συμμετέχει.

   Να λάβετε υπόψη σας ότι η δικαστική δαπάνη για ξεχωριστές προσωπικές αγωγές κατά των Διοικητικών Συμβουλίων έξι ταμείων και αυτές σε πρώτο, δεύτερο και τρίτο βαθμό θα επιβαρυνθούν μόνο με τα έξοδα κατάθεσης της αγωγής , εν αντιθέσει με τον ιδιώτη που θα μας επιβαρύνει και με την αμοιβή δικηγόρου.

   Πιστεύουμε ότι όλοι οι άλλοι Ιατρικοί Σύλλογοι που διαθέτουν νομικούς συμβούλους θα πράξουν το ίδιο και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί τους για να έχουμε πανελλαδική υποστήριξη για όλα τα μέλη μας στην διεκδίκηση των απαιτήσεων τους.

Αγωγές σε ασφαλιστικά ταμεία από Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών  ( Μορφή WORD )

 

 

Ο Πρόεδρος                                           Ο Γεν. Γραμματέας

Λ. Αναγνώστου                                               Ι. Κλεινάκης

Αναζήτηση

Τελευταία Άρθρα

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 60 guests και κανένα μέλος

Designed and Developed by WebRely