Πλατφόρμα εγγραφής ιατρών-μελών του ΙΣΑ για την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων με τον ΕΟΠΥΥ

 


ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Σας κοινοποιούμε την εξουσιοδότηση που πρέπει να
συμπληρώσετε και να αποστείλετε στον οικείο Ιατρικό
Σύλλογο, ώστε όλοι οι Ιατρικοί Σύλλογοι μαζί να
προβούν σε διαπραγμάτευση και συμφωνία νέων όρων
συλλογικής σύμβασης με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Πατήστε εδώ

 

Επικοινωνήστε


 

banner privacy

 

 

Προσφορά Taseis Management για εφαρμογή ISO 9001

Μορφή pdf

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Αναστολή οποιασδήποτε διαδικασίας συνταγογράφησης μέσω του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Προς τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ

κ. Γεράσιμο Βουδούρη

Ακαδημίας 22, Αθήνα

Αθήνα 3/11/2011

Α.Π.26114ΘΕΜΑ : Αναστολή οποιασδήποτε διαδικασίας συνταγογράφησης μέσω του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.Κύριε Πρόεδρε,Δεδομένων των οικονομικών συνθηκών και της πολιτικής ρευστότητας που επικρατεί σήμερα στη χώρα μας, ο ΙΣΑ θεωρεί ότι αποτελεί υποχρέωση όλων των φορέων της πολιτείας να βοηθήσουν στην διατήρηση κατά το δυνατόν της ομαλότητας. Γνωρίζουμε όλοι, ότι ο ΕΟΠΥΥ δεν είναι σε θέση να προχωρήσει ακόμα στην πλήρη λειτουργία του, καθώς δεν έχουν λάβει χώρα σημαντικές ενέργειες που θα επέτρεπαν την παροχή υπηρεσιών υγείας σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Ήδη εχτές, με εξώδικη διαμαρτυρία μας σας επισημάναμε την έλλειψη νομιμότητας της εντολής σας για συνταγογράφηση στα εν λόγω βιβλιάρια από ιατρούς του ΟΠΑΔ και του ΟΑΕΕ και ελπίζουμε να τη λάβατε σοβαρά υπ’ όψιν σας.  Είναι δε σαφές ότι η υπάρχουσα αδυναμία του οργανισμού σας σήμερα να αναλάβει πλήρη δράση, αντανακλά στους ασφαλισμένους, οι οποίοι βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση, είναι οργισμένοι και ταλαιπωρούνται αφάνταστα, αλλά και στο ιατρικό σώμα που αδυνατεί να εξυπηρετήσει τους ασθενείς.

Για τους λόγους αυτούς, επιβάλλεται άμεσα να προβείτε σε αναστολή της αναγγελθείσας από 1-11-2011 δράσης του ΕΟΠΥΥ, να ανακαλέστε την οδηγία – εγκύκλιο που απεστάλη σε φαρμακεία και ιατρούς για εκτέλεση χειρόγραφων συνταγών μόνο εφόσον αυτή γίνεται σε βιβλιάρια του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ ή του ΕΟΠΥΥ, τα οποία μόλις προ ημερών διατέθηκαν και δεν αναλαμβάνονται από τους ιατρούς, και να εξακολουθήσει για ικανό χρονικό διάστημα η συνταγογράφηση με βάσει το σύστημα που ίσχυε μέχρι την 31-10-2011.

Έχετε υποχρέωση να θωρακίσετε τη Δημόσια Υγεία και να αναστείλετε οποιαδήποτε διαδικασία εδώ και τώρα.Για Το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.

Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γενικός ΓραμματέαςΓεώργιος Πατούλης                                           Ευστάθιος Τσούκαλος

Αναζήτηση

Τελευταία Άρθρα

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 96 guests και κανένα μέλος

Designed and Developed by WebRely