ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Σας κοινοποιούμε την εξουσιοδότηση που πρέπει να
συμπληρώσετε και να αποστείλετε στον οικείο Ιατρικό
Σύλλογο, ώστε όλοι οι Ιατρικοί Σύλλογοι μαζί να
προβούν σε διαπραγμάτευση και συμφωνία νέων όρων
συλλογικής σύμβασης με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Πατήστε εδώ

Επικοινωνήστε

banner privacy

Προσφορά Taseis Management για εφαρμογή ISO 9001

Μορφή pdf

Δημοφιλέστερα Άρθρα

03 10 2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ

1. Το υπόμνημα ανάκλησης της υπουργικής απόφασης Λοβέρδου ΦΕΚ 1336/24 Απριλίου 2012 που καθορίζει τον χρόνο ζωής όλων των ακτινολογικών μηχανημάτων (μέτρηση οστικής πυκνότητα, πανοραμικός μαστογράφος) και των αξονικών τομογράφων βάσει του αν έχει ανταλλακτικά ή όχι η μητρική πολυεθνική εταιρεία, εξετάζεται από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου και αναμένομε απάντηση.
  2. Όσοι συνάδελφοι φυσικά πρόσωπα ή εταιρείες είχατε συνεργασία με την FACTORING Πειραιώς και ενδιαφέρεστε για τον τρόπο που θα μεθοδευτεί η στάση μας ενάντια στην επιθετική τακτική της τράπεζας παρακολουθήστε στην στήλη αυτή για πληροφορίες επί του θέματος. Αν ενδιαφέρετε να συμμετάσχετε σε συζήτηση με τους Νομικούς συμβούλους της ένωσης δηλώστε συμμετοχή στο κο Τάκη ή στον κο Τριανταφύλλου τηλ. 6944290454
  3. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την Πανελλήνια Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών ακτινολόγων μπορούν να στείλουν e-mail στον υπεύθυνο επικοινωνίας κο Τάκη Φώτη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Πρόεδρος

Θεόδωρος Γεωργακόπουλος