ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Σας κοινοποιούμε την εξουσιοδότηση που πρέπει να
συμπληρώσετε και να αποστείλετε στον οικείο Ιατρικό
Σύλλογο, ώστε όλοι οι Ιατρικοί Σύλλογοι μαζί να
προβούν σε διαπραγμάτευση και συμφωνία νέων όρων
συλλογικής σύμβασης με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Πατήστε εδώ

 

Επικοινωνήστε


 

banner privacy

 

 

Προσφορά Taseis Management για εφαρμογή ISO 9001

Μορφή pdf

Δημοφιλέστερα Άρθρα

3 12 2020 Επιστολή Προέδρου Πανελλήνιας Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Ακτινολόγων

Χτες βράδυ ακούσαμε την απόφαση της κυβέρνησης για ενίσχυση των νοσοκομειακών γιατρών με ένα επίδομα εκτιμώντας τις προσπάθειες τους και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.
Άριστα για τους καλούς γιατρούς λοιπόν.
Την Παρασκευή 27.11 ανακοινώθηκε η διατίμηση των ιατρικών πράξεων test covid ( μοναδική χώρα στην Ευρώπη) με τιμές που για τις περισσότερες προμηθεύτριες εταιρείες ίσα –ίσα καλύπτουν το κόστος αγοράς των test με επικεφαλίδα: μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα. Τα ιδιωτικά εργαστήρια αισχροκερδούν εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. Και για να μην υστερήσει ο τέως υφυπουργός υγείας- εκπρόσωπος πλέον της αντιπολίτευσης – δήλωσε ότι οι ανακοινωθείσες τιμές είναι μεγάλες και θα έπρεπε να μειωθούν έτι περαιτέρω. Δηλαδή κυβέρνηση και αντιπολίτευση συμφωνούν σε ένα μόνο ζήτημα . Ότι οι εργαστηριακοί γιατροί – οι κακοί ιατροί – αισχροκερδούν και εκμεταλλεύονται τους Έλληνες πολίτες.
Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε – ουδέν σχόλιο- τα λόγια είναι περιττά σε τέτοιο και τόσο λαικισμό.
Οι κακοί γιατροί λοιπόν, οι εργαστηριακοί, που έλαβαν υποσχέσεις από τους περισσότερους υπουργούς της κυβέρνησης προεκλογικά, ότι θα καταργηθεί το claw back το 2020, εισέπραξαν από την κυβέρνηση παράταση του claw back μέχρι το 2024. Καλούνται λοιπόν οι εργαστηριακοί γιατροί που δουλεύουν στο επικίνδυνο εργασιακό περιβάλλον να είναι το εξωνοσοκομειακό ανάχωμα της πανδημίας , να επενδύουν, να δανείζονται από τράπεζες για νέο τεχνολογικό εξοπλισμό να ρισκάρουν, και η κυβέρνηση να αντιπαρέχει 1) claw back , 2) διατίμηση Ιατρικών πράξεων .
Ρητορικά ερωτήματα:
Αν ο κος Γεωργιάδης ήταν νέος γιατρός θα καθόταν στην Ελλάδα;
Οι νέοι γιατροί που μεταναστεύουν αθρόα φεύγουν μόνοι τους ή τους διώχνουν κάποιοι με τέτοιες αποφάσεις;
Νομίζει κάποιος ότι κλείνοντας τα μικρομεσαία εργαστήρια ιδιοκτησίας Ελλήνων ιατρών και εκχωρώντας την Πρωτοβάθμια Υγεία στους πολυεθνικούς ομίλους λύνουν κάποιο πρόβλημα ή δημιουργούν κάποιο μεγαλύτερο;


Μετα τιμής

Θεόδωρος Γεωργακόπουλος
Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών ακτινολόγων

Αναζήτηση

Τελευταία Άρθρα

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 98 guests και κανένα μέλος

Designed and Developed by WebRely